Bericht versturen
Thuis

Xingye(Shanghai) Textile Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Wordt Textielco. van Xingyeshanghai, Ltd dat in 2011 wordt opgericht, het gevestigd in Jiaxing, Zhejiang-Provincie. Het bedrijf heeft sterk geavanceerd kapitaal, en het perfecte materiaal en de productiebasis op grote schaal, hebben een ontwerp en een productie, marketing beheer, collectieve cultuurbouw, tegelijkertijd de naverkoopdienst en ander perfect beheersysteem.

 

Sterk Beheersteam voor de van de het productontwerp en ontwikkeling van het bedrijf diversiteit, productie en verwerkende efficiency, de Regelaar en andere aspecten om een volledige waaier van bescherming te bieden. Is een productie, marketing, die in één van het gespecialiseerde textielbedrijf verwerkt.

 

In vertrouwen, in vertrouwen voor winst en met partners om de gemeenschappelijke groei te vestigen, vestigt de gemeenschappelijke ontwikkeling van win-win relaties, een goed kredietbeeld.

 

De onderneming vertrouwt merk met nieuwe connotatie toe en de implicatie onophoudelijk, bereikt met het diepste gevoel van de consument de resonantie, verkrijgt dus de loyaliteit en de erkenning. „people-oriented, kwaliteit-georiënteerd, om productie, innovatie,“ het informatiebeheerbeleid en „de zorgvuldig ontworpen, strikte kwaliteit, de oprechte dienst te bevorderen, die het beleid voor van de merk“ kwaliteit streven. om het concurrentievermogen van ondernemingen te verbeteren, breid de internationale markt, en internationale normen uit,

 

Het bedrijf is altijd gebaseerd op normen van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 de internationale, strikte implementatie, om de modernisering en de wetenschappelijke kwaliteitsbewaking te verzekeren.

China Xingye(Shanghai) Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Wordt Textielco. van Xingyeshanghai, Ltd dat in 2011 wordt opgericht, het gevestigd in Jiaxing, Zhejiang-Provincie.

China Xingye(Shanghai) Textile Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Xingye(Shanghai) Textile Co., Ltd.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuidoost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : XingYe

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 600-800

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 60% - 70%